Business accelerator voor consultancy en detacheerders

Met onze Leadcast oplossing versnellen en vergemakkelijken wij sales en sourcing voor consultancy-bedrijven en detacheerders.

Orange Cat oplossing voor detacheerders

Onze oplossing

Perfect afgestemd op jouw business

Onze oplossing is ontwikkeld in samenwerking met diverse ervaringsdeskundigen in consultancy en detachering.

Scherpe analyses en slimme matching

Leadcast werkt op basis van data-analytics met een uitgebreide ontologie van rollen, vaardigheden en meer. Voor snelle en slimme matching.

Voor dienstverleners in IT, Finance en Legal

Door onze uitgebreide ervaring met dienstverleners in de IT, Finance en Legal is onze oplossing uitermate geschikt voor deze branches.

Meer over Leadcast

Leadcast applicatie voor detachering
Talent spotten via Leadcast

Inzicht en overzicht
over je talentpool

Leadcast geeft je een totaaloverzicht van alle professionals of consultants in jouw bedrijf. Ieder profiel bevat hun ervaring, vaardigheden en kennis zodat je snel kunt doorzoeken en filteren welke professional geschikt is voor jouw klantproject. Je kunt via Leadcast hun profielen makkelijk bijhouden met de wizard of importeren vanuit een cv of Linkedin. Elk profiel is snel te exporteren naar verschillende cv templates op basis van Word en beschikbaarheid is gemakkelijk bij te houden. En dat alles zonder per sé een apart CRM te hoeven gebruiken! Professionals kunnen vanuit hun kant zelf hun profielen bijwerken. Werk je met een flexibele schil van ZZP’ers? Leadcast geeft je de mogelijkheid deze apart te categoriseren en managen. De profielen van alle beschikbare professionals of consultants worden automatisch gematcht met geschikte opdrachten.

Meer leads, beter managen

Onze oplossing maakt het bijhouden, beheren en managen van leads een stuk makkelijker. Leadcast helpt je inzicht te geven in binnenkomende leads en biedt overzicht in de voortgang. Dit doe je op een makkelijke manier in de lead funnels. Zo kun je snel schakelen met jouw collega’s en heb je de lead binnen no-time beantwoord. Met behulp van diverse VMS/DAS-koppelingen kun je op gemakkelijke wijze meer leads binnenhalen. Geen verschillende portalen scrapen, maar elke dag automatisch 50+ nieuwe leads die bij jou binnenkomen!

Meer leads voor detacheerders

Onze koppelingen

Hierbij delen we enkele eindklanten waarmee Leadcast gekoppeld kan worden.
Matching en sourching via Leadcast van Orange Cat

Sourcing en matching

Via Leadcast heb je direct contact met professionals en consultants over een potentiële opdracht. Onze data-analytics haalt automatisch de belangrijkste data uit jouw aanvragen en Leadcast brengt vlot een voorselectie van potentiële kandidaten in beeld. De marktplaats omgeving geeft inzicht in alle opdrachten binnen het bedrijf zodat professionals en consultants hierop kunnen reageren.

Integratie met bestaande IT

Leadcast is gemaakt om samen te werken met andere IT die je al in huis hebt. Heb je een CRM? Dan maakt Leadcast automatische synchronisatie daarmee mogelijk. Door deze synchronisatie kun je heel gemakkelijk de status van jouw lead, klantinformatie en informatie over de medewerker in één platform vinden. Door integratie met eventuele HR-systemen mis je geen enkele informatie over jouw medewerkers. Daarbij kun je binnen Leadcast automatisch projecten aanmaken in jouw financiële systemen op basis van de deals die jij binnen weet te halen voor facturatie. En als klap op de vuurpijl maak je via ons systeem op een makkelijke manier gebruik van single sign-on op basis van Azure AD.

Integratie met jouw detachering systemen

Enkele van onze klanten

Deze bedrijven maken al gebruik van Leadcast.

Wie is Orange Cat?

Wij zijn meer dan een software-leverancier. We zijn gericht op het verbinden van mens en werk. We denken met je mee in wat jij nodig hebt, welke opdrachten jullie kunnen oppakken en op welke klanten je je het beste kunt richten. Zo zorgen we ervoor dat jij jouw business sneller en effectiever kunt runnen. Bij Orange Cat weet je zeker dat je een betrouwbare partij in handen hebt. Wij werken volgens de ISO27001, 9001 en uiteraard conform de AVG wet- en regelgeving.

Ons team

Armand Pondman

Core Back-End Development

Ali Haidar

Business Development & Strategy

Daniel Fauré

Full Stack Development

Niels Pikker

UX Design

Paul de Nie

Full Stack Development

Richie van Heuven van Staereling
Marketing & Sales
Tim Baaten

Strategy & Operations

Vincent Jünemann

Front-End Development

Oussama Fahchouch
Full Stack Development
Genesis Stuart
Business Consultant

Contact

Ben je benieuwd naar Leadcast en wil je meer te weten komen over wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.